Aquaperla Κρύσταλλοι Αποθήκευσης Νερού 250g

Κωδικός: 11208
Φυσικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για να συγκρατεί την υγρασία μέσα στα διάφορα εδάφη ή υποστρώματα.
  • Συσκευασία: 250 g, Σακούλι
Συσκευασία Κωδικός tick
250 g, Σακούλι 11208
Δεξαμενές αποθήκευσης νερού που μπορούν να συγκρατήσουν το νερό της βροχής ή του ποτίσματος, για μεγάλα χρονικά διαστήματα (3-4 εβδομάδες).

Μοναδικά χαρακτηριστικά:

  • Απορροφούν έως και 400 φορές το βάρος τους
  • Διοχετεύουν στο φυτό θρεπτικά συστατικά ανάλογα με τις ανάγκες τους
  • Προλαμβάνουν την ξήρανση των φυτών
  • Διατηρούν την υγρασία στο χώμα μετά τα ποτίσματα για μια πιο συμμετρική ανάπτυξη των φυτών
  • Ιδανικό για διατήρηση φυτών χωρίς πότισμα σε περιόδους διακοπών
  • Κατάλληλο για χρήση σε γλάστρες ή στον κήπο
  • Ασφαλές για ανθρώπους και κατοικίδια 

Δοσολογία

Πριν την φύτευση:
Ανακατέψτε στο χώμα που πρόκειται να μεταφυτευτούν τα φυτά, την κατάλληλη ποσότητα κρυστάλλων AQUAPERLA (10-15 g ή 1-1,5 κουταλιά σούπας ανά 10 λίτρα χώματος). Στη συνέχεια ακολουθεί η συνηθισμένη φύτευση και πλούσιο πότισμα. Ποτίστε και δεύτερη φορά μετά από 1-2 ώρες.

Σε ήδη φυτεμένα φυτά:
Σκαλίστε όσο το δυνατόν πιο βαθιά (20-25 cm) γύρω από τον κορμό των φυτών ή τις ρίζες και τοποθετήστε τους κρυστάλλους AQUAPERLA (10 g ή 1 κοφτή κουταλιά σούπας ανά γλάστρα μετρίου μεγέθους ή 200-300 g ανά τετραγωνικό) και ποτίστε άφθονα. Ποτίστε και δεύτερη φορά μετά από 1-2 ώρες.
Διπλασιάζοντας την ποσότητα κρυστάλλων AQUAPERLA δημιουργούμε δεξαμενή νερού για αυτονομία χωρίς πότισμα των φυτών για περισσότερες από 20 ημέρες κατά τους θερινούς μήνες των διακοπών.

Εφαρμογή σε γκαζόν:
Ανακατέψτε πριν την σπορά τους κρυστάλλους σε βάθος 10-15 εκατοστών (50-100 g ανά 1 τετραγωνικό). Σε ήδη εγκατεστημένα γκαζόν σκορπίστε 50-80 g ανά 1 τετραγωνικό, αφού προηγουμένως εξαερώσετε ελαφρώς. Ποτίστε άφθονα και επαναλάβετε δεύτερη φορά μετά από 1-2 ώρες.

Περιγραφή προϊόντος 

Οι κρύσταλλοι AQUAPERLA χρησιμοποιούνται και με υδατικά διαλύματα θρεπτικών στοιχείων, τα οποία απελευθερώνονται σταδιακά, ανάλογα με τις ανάγκες των φυτών. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να συμβάλλουν άμεσα στη συνεχή θρέψη τους και παράλληλα να μειώνονται τα ποτίσματα κατά 50% έως 70%. Με τη χρήση τους, τα φυτά σε γλάστρες δεν χρειάζονται πότισμα για πάνω από 20 ημέρες. Κατάλληλοι και για διακοσμητική χρήση πχ. διαφανή βάζα.

Συσκευασία: 250 g, Σακούλι

Σχετικά Προϊόντα

Οργανικό λίπασμα για Οπωροφόρα DCM 1,5 Kg

Περισσότερα...

Ακτιβοζίνη για Οξύφιλα φυτά (Γαρδένιες κ.α.) 400 g

Περισσότερα...

Σελόσια Νάνα Διπλή Μίγμα φάκελος σπόρων

Περισσότερα...

Μαργαρίτα Γίγας Λευκή φάκελος σπόρων

Περισσότερα...

Spunta Πατατόσπορος "A" 35/55 NL 5 Kg

Περισσότερα...

Κοκκάρι Λευκό ψιλό 1 Kg

Περισσότερα...

Μπιγόνιες Διπλές Γαρυφάλλου S42

Περισσότερα...

Αμαρυλλίδα Λευκή 693007

Περισσότερα...

Χώμα Vivimus για Οξύφιλα φυτά 40 L (conditioner)

Περισσότερα...

Παγίδες Εντόμων σειρά Δεινόσαυροι (5 παγίδες)

Περισσότερα...

Vebirat Block τρωκτικοκτόνο 200 g

Περισσότερα...

Draker 10.2 CS εντομοκτόνο

Περισσότερα...

Super 8 Μίγμα Ιχνοστοιχείων 50 g

Περισσότερα...

Ακτιβοζίνη για Ανθοφόρα και Καρποφόρα φυτά

Περισσότερα...

Γαρύφαλλο Διπλό Μίγμα φάκελος σπόρων

Περισσότερα...

Ραπάνι Στρογγυλό Κόκκινο Saxa 2 φάκελος σπόρων

Περισσότερα...

Κοκκάρι Λευκό ψιλό 500 g

Περισσότερα...

Κοκκάρι μακρύ χοντρό 500 g Ελληνικό

Περισσότερα...

Υδροπότ Σύστημα ποτίσματος

Περισσότερα...

Υπόστρωμα για Ορχιδέες 2 L

Περισσότερα...

Mirmex κοκκώδες δόλωμα

Περισσότερα...

Draker RTU ετοιμόχρηστο εντομοκτόνο

Περισσότερα...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ