Αντιπροσωπείες - Εργοστάσια

Η υψηλή ποιότητα προϊόντων ήταν πάντα ο στόχος μας. Από το 1981 χτίζουμε χρόνο με τον χρόνο αποκλειστικές συνεργασίες με εργοστάσια του εξωτερικού που αποσκοπούν στην σταθερή και βέλτιστη ποιότητα προϊόντων, χωρίς ελλείψεις σε ανεφοδιασμούς.
Η Gemma συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει μερικούς από τους κορυφαίους οίκους του εξωτερικού όπως:

Εργοστάσιο οργανικών λιπασμάτων De Ceuster Meststoffen. (Βέλγιο)
H Dcm έχει περισσότερα από 37 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση προϊόντων θρέψης των φυτών. Η σειρά λιπασμάτων της αναγνωρίζεται τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους ερασιτέχνες παραγωγούς ως η πιο καλά σχεδιασμένη και ποιοτική. Σήμερα, η Dcm παρέχει στους πελάτες της μια γκάμα με περισσότερα από 300 διαφορετικά προϊόντα θρέψης, τα οποία παρασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις διασφάλισης ποιότητας, ασφάλειας του προσωπικού και προστασίας του περιβάλλοντος (σύμφωνα με τους κανονισμούς του Βελγίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής).

Εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων υγειονομικής σημασίας Vebi. (Ιταλία)
Το εργοστάσιο Vebi Instituto biochemicho χρησιμοποιεί την βιοχημεία για την έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων υγειονομικής σημασίας. Η υψηλή αποτελεσματικότητα των προϊόντων του βασίζεται στην ποιοτική σύνθεση των δραστικών ουσιών και στην μακροχρόνια έρευνα του εργοστασίου.

Η σταθερή αλλά ταυτόχρονα ευέλικτη πορειά της εταιρείας στην αγορά για περισσότερα από 90 χρόνια έχει σαν αποτέλεσμα την καταξίωση των προϊόντων της σε περισσότερες από 50 χώρες.

Εργοστάσιο παραγωγής και υποσυσκευασίας σπόρων Hortus . (Ιταλία)
Η Hortus Sementi Srl είναι μια εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Suba.

Εργοστάσιο παραγωγής, συσκευασίας και τυποποίησης βολβών ανθέων Jme. (Ολλανδία)
Περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στον βολβό, εξάγοντας σε περισσότερες από 33 χώρες διαθέτει τον πιο αξιόπιστο βολβό της αγοράς. Η μεγάλη ποικιλία που διαθέτει δεν απαιτεί μόνο σκληρή δουλειά στην παραγωγή των βολβών αλλά και λεπτομερή δουλειά στην μετά-συλλεκτική εμπορική πολιτική η οποία εξασφαλίζει ποιότητα και πιστότητα στα χρώματα των βολβών.


Εργοστάσιο - εργαστήριο αναπαραγωγής πατατόσπορου BBS. (Βέλγιο)
Η BBS παράγει πατατόσπορο από το 1920. Η πολυετής πείρα στον πατατόσπορο της BBS και οι εξαγωγές σε περισσότερες από 45 χώρες την κάνουν ηγέτη του χώρου στις αγορές του Βελγίου και του Λουξεμβούργου. Αναπαράγει εργαστηριακά τον πατατόσπορο η ίδια και τον καλλιεργεί σε 6 χώρες (Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Καναδά, Αυστραλία).

Εργοστάσιο παραργωγής ανόργανων λιπασμάτων Gabi Gmbh. (Γερμανία)
H Gabi δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στην παραγωγή υψηλής ποιότητας λιπασμάτων, οργανικών και ανόργανων καθώς και ειδικών χωμάτων. Η χρήση των προϊόντων αυτών έχει σαν αποτέλεσμα υγιή φυτά, με βαθύ πράσινο φύλλωμα, όμορφα άνθη και γευστικούς καρπούς. Οι αποδόσεις των χωραφιών ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Βρες κατάστημα κοντά σου

Χρησιμοποίησε την τοποθεσία μου

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ