Αντιπροσωπείες - Εργοστάσια

Η υψηλή ποιότητα προϊόντων ήταν πάντα ο στόχος μας. Από το 1981 χτίζουμε χρόνο με τον χρόνο αποκλειστικές συνεργασίες με εργοστάσια του εξωτερικού που αποσκοπούν στην σταθερή και βέλτιστη ποιότητα προϊόντων, χωρίς ελλείψεις σε ανεφοδιασμούς.

Η Gemma συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει μερικούς από τους κορυφαίους οίκους του εξωτερικού όπως:

gemmaΕργοστάσιο οργανικών λιπασμάτων De Ceuster Meststoffen. (Βέλγιο)
H Dcm έχει περισσότερα από 37 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση προϊόντων θρέψης των φυτών. Η σειρά λιπασμάτων της αναγνωρίζεται τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους ερασιτέχνες παραγωγούς ως η πιο καλά σχεδιασμένη και ποιοτική. Σήμερα, η Dcm παρέχει στους πελάτες της μια γκάμα με περισσότερα από 300 διαφορετικά προϊόντα θρέψης, τα οποία παρασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις διασφάλισης ποιότητας, ασφάλειας του προσωπικού και προστασίας του περιβάλλοντος (σύμφωνα με τους κανονισμούς του Βελγίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής).

gemmaΕργοστάσιο παραγωγής προϊόντων υγειονομικής σημασίας Vebi. (Ιταλία)
Το εργοστάσιο Vebi Instituto biochemicho χρησιμοποιεί την βιοχημεία για την έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων υγειονομικής σημασίας. Η υψηλή αποτελεσματικότητα των προϊόντων του βασίζεται στην ποιοτική σύνθεση των δραστικών ουσιών και στην μακροχρόνια έρευνα του εργοστασίου.

Η σταθερή αλλά ταυτόχρονα ευέλικτη πορειά της εταιρείας στην αγορά για περισσότερα από 90 χρόνια έχει σαν αποτέλεσμα την καταξίωση των προϊόντων της σε περισσότερες από 50 χώρες.

gemmaΕργοστάσιο παραγωγής και υποσυσκευασίας σπόρων Hortus. (Ιταλία)
Η Hortus Sementi Srl είναι μια εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Suba.

gemmaΕργοστάσιο παραγωγής, συσκευασίας και τυποποίησης βολβών ανθέων Thoolen M.. (Ολλανδία)
Eταιρεία που ιδρύθηκε το 1894 και προσφέρει μια πλήρη γκάμα συσκευασμένων βολβών ανθέων με εξαγωγές σε όλη την Ευρώπη, την Άπω Ανατολή και τις ΗΠΑ. Λόγω των διεθνών συνεργασιών της, η M. Thoolen έχει πρόσβαση σε εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Ουγγαρία.
Περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στον βολβό, εξάγοντας σε περισσότερες από 33 χώρες διαθέτει τον πιο αξιόπιστο βολβό της αγοράς. Η μεγάλη ποικιλία που διαθέτει δεν απαιτεί μόνο σκληρή δουλειά στην παραγωγή των βολβών αλλά και λεπτομερή δουλειά στην μετά-συλλεκτική εμπορική πολιτική η οποία εξασφαλίζει ποιότητα και πιστότητα στα χρώματα των βολβών.


gemmaEργοστάσιο - εργαστήριο αναπαραγωγής πατατόσπορου Binst (Binst Breeding & Selection, Bέλγιο)
Η Binst Breeding & Selection είναι μια από τις παλαιότερες εταιρείες διακίνησης πατατόσπορου στο Βέλγιο και έχει πλούσια ιστορία. Από τη δημιουργία της έως και σήμερα, έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη εταιρεία εμπορίας πατατόσπορου στη χώρα. Επικεντρώνεται δε, αποκλειστικά στον πολλαπλασιασμό/αναπαραγωγή κονδύλων, καλλιεργώντας σε 6 χώρες (Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Καναδά, Αυστραλία).

Η Binst Breeding & Selection ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της κάθε χώρας και εξάγει σε περισσότερες από 45 χώρες. Είναι ηγέτης του χώρου στις αγορές του Βελγίου και του Λουξεμβούργου. 

gemmaΕργοστάσιο παραγωγής προϊόντων φυτοπροστασίας Kollant. (Ιταλία)
H Kollant δραστηριοποιείται από το 1960 στην παραγωγή υψηλής ποιότητας φυτοπροστατευτικών και λοιπών προϊόντων. Αυτή τη στιγμή κατέχει ηγετική θέση στην αγορά όσων αφορά τα προϊόντα κόλλας και αποτελεί την 6η κατά σειρά θέση στη παγκόσμια κατάταξη προϊόντων προστασίας καλλιεργειών.

Βρες κατάστημα κοντά σου

Χρησιμοποίησε την τοποθεσία μου

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ