Όροι Χρήσης

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα της Gemma συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Όροι Χρήσης
Η Gemma δραστηριοποιείται στην χονδρική πώληση προϊόντων εντός και εκτός Ελλάδας σε καταστήματα (γεωπονικά και φυτώρια). 
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναλαμβάνει να παρουσιάσει λεπτομερώς προϊόντα και άρθρα που αφορούν τόσο τους τελικούς χρήστες (καταναλωτές) των προϊόντων αλλά και τα καταστήματα χονδρικής.
Τα προϊόντα της Gemma διατίθενται μέσω των συνεργαζόμενων καταστημάτων στα οποία ο τελικός καταναλωτής προτείνεται να επικοινωνήσει πριν την επίσκεψη τηλεφωνικώς για να ενημερωθεί για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και το ωράριο λειτουργίας.

Τα συνεργαζόμενα καταστήματα αποτελούν δίκτυο προτεινόμενων καταστημάτων. Πρόκειται για ξεχωριστές επιχειρήσεις για τις οποίες η  Gemma δεν μπορεί να γνωρίζει την διαθεσιμότητα των προϊόντων, να εγγυηθεί για το ωράριο λειτουργίας ή την εξυπηρέτηση των καταναλωτών στα καταστήματα αυτά.
Το προφίλ των συνεργαζόμενων καταστημάτων στην ιστοσελίδα της Gemma έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με αυτά. Τυχόν διαφοροποιήσεις του προβεβλημένου υλικού (φωτογραφίες και κείμενα) μπορεί να υπάρχουν και καμία ευθύνη δεν φέρεται για το υλικό αυτό. Για τυχόν τροποποιήσεις στο υλικό αυτό τα συνεργαζόμενα καταστήματα πρέπει να επικοινωνήσουν για την τροποποίηση ή αφαίρεση του υλικού.

Η ιστοσελίδα δύναται να λειτουργήσει και σαν ηλεκτρονικό κατάστημα προς χονδρική πώληση και μόνο. Για την χρήση της, τα καταστήματα που θα τοποθετούν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικώς θα έχουν δικό τους προσωπικό κωδικό εισόδου.

Η Gemma διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. 

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Gemma και υπόκειται στο νόμο περί προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας (Ν. 2121/1993). Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση φωτογραφικού υλικού η γραπτής ύλης σε ηλεκτρονικά μέσα η άλλα μέσα ενημέρωσης ακόμα και με τη συγκατάθεση των διαφημιζομένων, χωρίς τη γραπτή άδεια της διεύθυνσης. Για την αναδημοσίευση υλικού με την γραπτή άδεια της διεύθυνσης κρίνεται αναγκαία  η αναφορά της πηγής ως "πηγή: www.gemma.gr".

Πνευματικά δικαιώματα Η Gemma αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της ιστοσελίδας εκτός ρητών εξαιρέσεων.

1.   Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Gemma και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
2.   Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Περιορισμός Ευθύνης Η Gemma στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας.
Το gemma.gr σαν ιστότοπος δεν φέρει καμία ευθύνη σε ότι αφορά την σχέση μεταξύ των προβεβλημένων καταστημάτων και χρηστών της ιστοσελίδας. Ως εκ τούτου η gemma δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε πράξεις τρίτων σε βάρος άλλων αστικής και ποινικής ευθύνης συσχετιζόμενων με την παρούσα ηλεκτρονική σελίδα. Με την πλοήγηση στην σελίδα του gemma.gr οι χρήστες αποδέχονται τους όρους.

Αποποίηση ευθύνηςΤο υλικό στην παρούσα ιστοσελίδα παρέχεται «ως έχει» και χωρίς καμία εγγύηση. Η Gemma δεν εγγυάται ότι οι λειτουργίες και το υλικό αυτής της ιστοσελίδας θα παρέχεται χωρίς διακοπή ή σφάλματα, ότι οι δυσλειτουργίες αυτές θα διορθωθούν και ότι η ιστοσελίδα ή ο διακομιστής (server) θα είναι απαλλαγμένοι από ιούς ή άλλο ζημιογόνο περιεχόμενο.
Η εταιρεία Gemma δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων στο δικτυακό τόπο www.gemma.gr. Η χρήση τους γίνεται με προσωπική ευθύνη του χρήστη. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης / χρήστης και σε καμία περίπτωση η εταιρεία Gemma.
Η εταιρεία Gemma προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι πάντοτε ακριβείς και επίκαιρες. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται βάσει της καλόπιστης πεποίθησης της Gemma ότι είναι ακριβείς και δεν παρέχονται βάσει ρητής ή σιωπηρής δέσμευσης για την ακρίβειά τους.
Η εταιρεία Gemma, οι υπάλληλοί της, ή άλλοι αντιπρόσωποί της, δεν έχουν καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν η Gemma είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

Το περιεχόμενο του gemma.gr διατίθεται «ως έχει» και η εταιρεία Gemma δεν παρέχει  καμία εγγύηση, ρητή ή μη, σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλότητα του περιεχομένου αυτού  για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό. 

Η εταιρεία Gemma, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του site στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων. 

To gemma.gr παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσω κατάλληλων συνδέσμων (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών / χρηστών του site. Οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν οι σύνδεσμοι, υπόκεινται στους, όρους χρήσης αυτών των δικτυακών τόπων.Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από τον διαχειριστή του gemma.gr, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν ο επισκέπτης / χρήστης του site αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων τους, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.

Ευθύνη του Χρήστη Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα για :
•    Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην εταιρία ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου
•    Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π.
•    Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας),
•    Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,
•    Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,
•    Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων,
•    Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο,
•    Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Επίσης συμφωνούν ότι η Gemma δε φέρει ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει λόγω κακόβουλης χρήσης του ηλεκτρονικού της καταστήματος από τρίτους. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχόν αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

Δυνατότητα προβολής στο gemma.gr συνεργαζόμενων καταστημάτων

Είναι στη διακριτική ευχέρεια της διεύθυνσης του gemma.gr η αποδοχή της προβολής των καταστημάτων με ειδική φωτογράφιση και γίνεται μόνο μετά από έγκριση της διεύθυνσης και εφόσον τα ενδιαφερόμενα καταστήματα πληρούν τους βασικούς όρους υπηρεσιών. Η ομάδα της gemma πραγματοποιεί επίσκεψη στο εκάστοτε κατάστημα και κατόπιν συνεργασίας προβάλει το κατάστημα με σκοπό την σωστή πληροφόρηση. Η διεύθυνση του gemma.gr μπορεί να διαγράψει μια καταχώρηση ενός καταστήματος από την ιστοσελίδα της χωρίς προειδοποίηση όταν το περιεχόμενο της καταχώρησης ενός  καταστήματος δεν είναι πλέον χρήσιμο για τους επισκέπτες του gemma.gr με την έννοια ότι δεν απεικονίζει όσα προσφέρει τη δεδομένη στιγμή σε σχέση με όσα απεικόνιζε ως ύλη για παράδειγμα ένα χρόνο πριν που είχε ληφθεί η πληροφορία και προβλήθηκε.

«Ειδική βεβαίωση προβολής στο gemma.gr»

Τα προβεβλημένα καταστήματα λαμβάνουν την ειδική βεβαίωση της δωρεάν προβολής από την διεύθυνση του gemma.gr είτε μπορούν να την προμηθευτούν ανά πάσα στιγμή και ηλεκτρονικά. 

 

Υπηρεσίες γεωπονικού - φυτωριακού management και συμβουλές

Η σωστή διαφήμιση προϋποθέτει την σωστή λειτουργία του καταστήματος λιανικής πώλησης με τρόπο που η διεύθυνση του καταστήματος αποφεύγει αστοχίες με την πελατειακή του σχέση. Η Gemma μέσα στις διαφημιστικές της υπηρεσίες παρέχει συμβουλές διαχείρισης προσωπικού και ενός σωστού περιβάλλοντος καταστήματος. 

Massmailing | Newsletter

Το newsletter του gemma.gr αφορά εγγεγραμμένα e-mails που αποστέλλονται στους εγγεγραμμένους χρήστες και δίδεται η δυνατότητα σε αυτούς να βγουν από τη λίστα ενημερωτικής αποστολής με τη χρήση του unsubscribe που βρίσκεται στο κάτω μέρος του email.

Σχολιασμός άρθρων - προϊόντων

Η υπηρεσία σχολιασμού άρθρων/προϊόντων δημιουργήθηκε για να επιτρέπει στους χρήστες να παραθέτουν το σχολιασμό τους και την άποψή τους στο συγκεκριμένο θέμα του κάθε άρθρου/προϊόντος. 

Οι επισκέπτες-χρήστες του gemma.gr μπορούν να στείλουν τα σχόλια τους σε οποιαδήποτε άρθρο/προϊόν και να κάνουν, αν επιθυμούν, διάλογο με τους υπόλοιπους επισκέπτες του site, αρκεί να μην περιέχουν τα σχόλιά τους υβριστικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς ή να προάγουν τη βία.

Tο site έχει δικαίωμα να ελέγχει τα σχόλια πριν ή μετά από την ανάρτηση τους. Οι διαχειριστές του site έχουν το δικαίωμα να μην αναρτούν ή και να διαγράφουν σχόλια χρηστών κατά την κρίση τους και χωρίς περαιτέρω αιτιολόγηση, εάν αυτά δεν συμμορφώνονται με τους Γενικούς Κανόνες λειτουργίας σχολιασμού άρθρων/προϊόντων του site, την κείμενη νομοθεσία και ιδιαίτερα εάν αυτά περιέχουν υβριστικό, ρατσιστικό ή ανήθικο χαρακτήρα. 

Το site σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις. 

Το περιεχόμενο των σχολίων που αναρτώνται στην υπηρεσία σχολιασμού θα πρέπει:

- Να χαρακτηρίζεται από το σεβασμό και την εξασφάλιση της ελευθερίας στην έκφραση κάθε μέλους του site και του Διαδικτύου γενικότερα. 

- Να μην προσβάλλει άλλους χρήστες του site και του Διαδικτύου γενικότερα και να ακολουθεί τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του Διαδικτύου. 

- Να είναι σύμφωνο με τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις διάφορες μειονότητες.

 

Ιδιοκτησία

Η GEMMA - ΜΕΛΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει στην ιδιοκτησία της το παρών domain gemma.gr. Εδρεύει στους Θρακομακεδόνες Αττικής και τα φορολογικά της στοιχεία είναι στην Ελλάδα. Copyright 2014

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ