Χονδρική και Επιχειρήσεις

 1. Από το 1981 στηρίζουμε τα τοπικά καταστήματα σε όλη τη χώρα (γεωπονικά καταστήματα και φυτώρια). Δημιουργούμε μακροχρόνιες, σταθερές και κυρίως ειλικρινείς συνεργασίες με τα καταστήματα με σκοπό το όφελος όλων μας. Οι βασικές μας αρχές είναι η άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με συσκευασίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, ώστε να κερδίσουμε και να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τον τελικό καταναλωτή. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε καταναλωτές «πιστούς» στα προϊόντα μας, κάτι που αποτελεί τη βάση για μια επιτυχημένη κι επικερδή συνεργασία. Στο δύσκολο περιβάλλον που δημιούργησε η οικονομική κρίση εμείς απαντάμε με:
 • ?Εισαγωγή νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών για την ελληνική αγορά εφοδίων. Σε κάθε κατάλογο μας υπάρχουν νέα εφόδια με σκοπό να κρατάμε το καταναλωτικό κοινό σε εγρήγορση, παρέχοντας του τη δυνατότητα να αγοράσει χρήσιμα και ενδιαφέροντα αγαθά.
 • Έντονη υποστήριξη των καταστημάτων σε επίπεδο marketing για καλύτερη προβολή των εφοδίων μέσα στα καταστήματα. Παρέχουμε ειδικά σταντ προβολής αλλά και διαφημιστικό υλικό (αφίσες-banners-κατάλογοι κτλ) κάνοντας τις πωλήσεις πιο εύκολες και πιο αποδοτικές.
 • Πιο επιθετική διαφήμιση μέσω έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με έμφαση στην προβολή του δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων. Με καταχωρήσεις σε περιοδικά του κλάδου αλλά κυρίως με εκτενή διαφημιστική καμπάνια μέσω διαδικτύου προβάλλουμε τα καταστήματα-συνεργάτες μας με αποτέλεσμα οι πελάτες μας να αυξάνουν την δική τους πελατεία και άρα να ενισχύουν τις πωλήσεις τους.
 • Σταθερή τιμολογιακή πολιτική ώστε να προστατέψουμε τους πελάτες μας από τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Κρατάμε σταθερές τιμές χονδρικής για πολλά χρόνια και προτείνουμε ενδεικτικές τιμές λιανικής για τα προϊόντα μας, με σκοπό να αποφύγουμε διάφορα προβλήματα που συνήθως προκύπτουν μεταξύ των καταστημάτων.
 • Ευελιξία και άμεση προσαρμογή στις εξελίξεις του σύγχρονου εμπορίου. Άμεση εκτέλεση των παραγγελιών ώστε να εξασφαλίζουμε τον συνεχή ανεφοδιασμό των καταστημάτων σε ελάχιστο χρόνο και από κοινού προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης του stock των πελατών μας.
 • Υποστήριξη των καταστημάτων μετά την πώληση. Με την παροχή συμβουλών κα επίλυση αποριών τόσο σε τεχνικό επίπεδο (γεωπονικές) όσο και σε εμπορικό (τεχνικές πώλησης/προβολής προϊόντων). Πιστεύουμε ότι σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις απαιτείται ακόμη περισσότερος διάλογος με τους πελάτες μας, με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν αλλά και εκείνων που προβλέπεται να προκύψουν μελλοντικά στον κλάδο. Μόνο έτσι θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και θα βγούμε εν τέλει πιο δυνατοί από την κρίση. «Χτίζουμε» σταθερές, μακροχρόνιες συνεργασίες υποστηρίζοντας τους επιχειρηματίες-καταστηματάρχες τόσο σε θέματα τεχνογνωσίας (γεωπονικά) όσο και σε θέματα marketing και πωλήσεων. Σημασία έχει ο τελικός καταναλωτής και η βέλτιστη εξυπηρέτηση του, σε συνδυασμό με τον σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Η βαθιά γνώση της Ελληνικής αγοράς, αλλά και η γρήγορη προσαρμογή στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας για εμάς. Τα ποιοτικά, αποτελεσματικά εφόδια σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνικές πώλησης εξασφαλίζουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον τελικό καταναλωτή άρα και για τα καταστήματα-συνεργάτες μας. Παρέχοντας διαφημιστικό υλικό (αφίσες και banners), σταντ προώθησης προϊόντων και υποστηρίζοντας με ηλεκτρονική και έντυπη διαφήμιση το δίκτυο πωλήσεών μας, κάνουμε τις πωλήσεις πιο εύκολες και αποτελεσματικές.

 1. Έχεις κατάστημα ή φυτώριο;

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα από τοποθετήσεις σταντ προβολής των προϊόντων μας...
 • gemma
 • gemma
 • gemma
 • gemma
 • gemma
 • gemma
 • gemma


Δεν συνεργαζόμαστε ακόμα;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα
Επωνυμία *
 
Α.Φ.Μ.
Δραστηριότητα
Τηλέφωνο *
 
Κινητό
 
Περιοχή *
 
Τ.Κ.
Οδός
Αριθμός
Υπεύθυνος επικοινωνίας
Σχόλια
Μεταφορική εταιρία
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ