Προϊόντα 1-13 από 13
Εμφάνιση
Προϊόντα ανά σελίδα
1
 • Syneis 100 cc

  Καινοτόμο εντομοκτόνο με την σύχρονη δραστική ουσία Spinosad 2,4 %. Για 25 L νερό καταπολεμά πράσινο σκουλήκι, θρίπες, σποντόπτερα, δροσόφυλλα, δορυφόρο, τούτα, ευδεμίδα και άλλα έντομα.
 • Phantom 2,5 EC εντομοκτόνο Deltamethrin

  Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο Επαφής - στομάχου κατά μυζητικών και μασητικών εντόμων. Δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων και συγκεκριμένα στις διαύλους των ιόντων Na στις προσυναπτικές μεμβράνες των νευρικών κυττάρων.
 • Revolver 1,8 EC εντομοκτόνο Abamectin

  Εντομοκτόνο - ακαρεοκτόνο Επαφής - στομάχου. Προκαλεί παράλυση στα έντομα με αποτέλεσμα το θάνατό τους από ασιτία.
 • Shooter 200 SL εντομοκτόνο Flupyradifurone

  Διασυστηματικό εντομοκτόνο Επαφής - στομάχου για τη καταπολέμηση μυζητικών και μασητικών εντόμων σε υπαίθριες και θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Καινοτόμα δραστική ουσία με ταχύτατη-άμεση δράση (Knock down effect).
 • Control GR κοκκώδες εντομοκτόνο εδάφους

  Εντομοκτόνο εδάφους Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο ευρέως φάσματος, δρα δι’ επαφής και δια στομάχου, με προληπτική και κατασταλτική δράση, για τον έλεγχο μυζητικών και μασητικών εντόμων σε διάφορες καλλιέργειες. Lambda-cyhalothrin 0,4% β/β
 • Scorpion EC Parrafin Oil Θερινός πολτός

  Εντομοκτόνο - ακαρεοκτόνο Eνάντια σε τετράνυχους, κοκκοειδή και αφίδες. Θερινός πολτός υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Δρα με φυσικό τρόπο δημιουργώντας ένα φιλμ το οποίο προκαλεί ασφυξία των εντόμων στόχων. Θερινός πολτός.
 • Revenge διασυστηματικό εντομοκτόνο Acetamiprid 20%

  Διασυστηματικό εντομοκτόνο. Επαφής και στο΅άχου, ΅ε ευρύ φάσ΅α δράσης εναντίον κυρίως ΅υζητικών εντό΅ων καθώς και μασητικών εντόμων σε πολλές καλλιέργειες. Acetamiprid 20% β/ο.
 • Ipiglyce New 36SL Ζιζανιοκτόνο

  Διασυστηματικό μη εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων και πολυετών (αγρωστωδών, πλατύφυλλων ζιζανίων) και υδροχαρών ζιζανίων, ξυλωδών φυτών καθώς και για την καταπολέμηση της οροβάγχης του καπνού.Απορροφάται από τα φύλλα και τους τρυφερούς βλαστούς των ζιζανίων και παρεμποδίζει το ένζυμο EPSPS αναστέλλοντας την βιοσύνθεση των αρωματικών αμινοξέων. Glyphosate 36 % β/ο
 • Οξυκλώρ 50 WP μυκητοκτόνο-βακτηριοκτόνο

  Μυκητοκτόνο - βακτηριοκτόνο. Επαφής με προστατευτική δράση. Αντιμετωπίζει ασθένειες όπως η κορυφοξήρα, φυτόφθορα, κηλίδωση, ανθράκωση κ.α. Μεταλλικός χαλκός 50% β/β.
 • Pirgus μυκητοκτόνο Fosetyl-al 80% β/β

  Διασυστηματικό μυκητοκτόνο Με προστατευτική και θεραπευτική δράση. Παρουσιάζει συμπλαστική και αποπλαστική κίνηση. Δρα παρεμποδίζοντας τη βλάστηση των σπορίων του μύκητα και ταυτόχρονα ενισχύει τους μηχανισμούς άμυνας των φυτών. Fosetyl-al 80% β/β
 • Strike μυκητοκτόνο Difenoconazole 25% β/ο

  Μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση. Περιέχει τη δραστική Difenoconazole που κινείται διελασματικά και εχει προληπτική δράση. Καταπολεμά διάφορες μυκητολογικές ασθένειες σε μηλοειδή, πυρηνόκαρπα, καλλωπιστικά κ.ά. Difenoconazole 25% β/ο
 • Carakol Σαλιγκαροκτόνο

  Δόλωμα κατάλληλο για σαλιγκάρια και γυμνοσάλιαγκες. Ειδικής επεξεργασίας κόκκος που δεν επηρεάζεται από την βροχή ή το πότισμα.
 • Crypton 350cc

  Ετοιμόχρηστο ερασιτεχνικό εντομοκτόνο για την αντιμετώπιση του αλευρώδη στη φούξια και των αφιδών (μελίγκρες) σε πελαργόνια και μπιγόνιες.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ