Προϊόντα 1-7 από 7
Εμφάνιση
Προϊόντα ανά σελίδα
1
 • Carakol Σαλιγκαροκτόνο

  Δόλωμα κατάλληλο για σαλιγκάρια και γυμνοσάλιαγκες. Ειδικής επεξεργασίας κόκκος που δεν επηρεάζεται από την βροχή ή το πότισμα.
 • Ipiglyce New 36SL Ζιζανιοκτόνο

  Διασυστηματικό μη εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο για την καταπολέμηση ετήσιων και πολυετών (αγρωστωδών, πλατύφυλλων ζιζανίων) και υδροχαρών ζιζανίων, ξυλωδών φυτών καθώς και για την καταπολέμηση της οροβάγχης του καπνού.Απορροφάται από τα φύλλα και τους τρυφερούς βλαστούς των ζιζανίων και παρεμποδίζει το ένζυμο EPSPS αναστέλλοντας την βιοσύνθεση των αρωματικών αμινοξέων.
 • Phantom 2,5 EC εντομοκτόνο Deltamethrin

  Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο Επαφής - στομάχου κατά μυζητικών και μασητικών εντόμων. Δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων και συγκεκριμένα στις διαύλους των ιόντων Na στις προσυναπτικές μεμβράνες των νευρικών κυττάρων.
 • Revolver 1,8 EC εντομοκτόνο Abamectin

  Εντομοκτόνο - ακαρεοκτόνο Επαφής - στομάχου. Προκαλεί παράλυση στα έντομα με αποτέλεσμα το θάνατό τους από ασιτία.
 • Scorpion EC Parrafin Oil

  Εντομοκτόνο - ακαρεοκτόνο Eνάντια σε τετράνυχους, κοκκοειδή και αφίδες. Θερινός πολτός υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Δρα με φυσικό τρόπο δημιουργώντας ένα φιλμ το οποίο προκαλεί ασφυξία των εντόμων στόχων. Θερινός πολτός.
 • Shooter 200 SL εντομοκτόνο Flupyradifurone

  Διασυστηματικό εντομοκτόνο Επαφής - στομάχου για τη καταπολέμηση μυζητικών και μασητικών εντόμων σε υπαίθριες και θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Καινοτόμα δραστική ουσία με ταχύτατη-άμεση δράση (Knock down effect).
 • Οξυκλώρ 50 WP μυκητοκτόνο

  Μυκητοκτόνο - βακτηριοκτόνο. Επαφής με προστατευτική δράση. Αντιμετωπίζει ασθένειες όπως η κορυφοξήρα, φυτόφθορα, κηλίδωση, ανθράκωση κ.α.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ