Λίγα λόγια για τον Πατατόσπορο

Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας πιστοποιημένο πατατόσπορο ο οποίος εισάγεται με ειδικά container ψυγεία τόσο το καλοκαίρι (από Κύπρο) όσο και τον χειμώνα (από Ολλανδία, Γαλλία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο) για αποφυγή φθοράς του σπόρου από ζέστη ή ψύχος.
Διασφαλίζουμε την ποιότητα του διατηρώντας τον σε ειδικούς ιδιόκτητους θαλάμους (ψυγεία) οι οποίοι διαθέτουν σύστημα εξαερισμού και εφύγρανσης του χώρου.

Διακρίνουμε 2 εποχές φύτευσης πατατόσπορου:

Χειμωνιάτικος ΠατατόσποροςΚαλοκαιρινός Πατατόσπορος
Παράγεται και πιστοποιείται σε Ολλανδία, Γαλλία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο. Σπέρνεται από τον Δεκέμβριο έως αργά την άνοιξη. Παράγεται και πιστοποιείται στην Κύπρο. Σπέρνεται από Αρχές Ιουλίου έως μέσα Σεπτέμβρη. 

Προϊόντα 1-5 από 5
Εμφάνιση
Προϊόντα ανά σελίδα
1
 • Πατατόσπορος Agila 25 Kg

  Ποικιλία ελαφρώς πρώιμη, για όλα τα εδάφη, η οποία αντέχει σε συνθήκες υψηλής υγρασίας. Με σάρκα ελαφρώς κίτρινη και επιδερμίδα κίτρινη παρουσιάζει ανθεκτικότητα σε ασθένειες.
 • Πατατόσπορος Agria 25 Kg

  Σάρκα με έντονο βαθύ κίτρινο χρώμα και κίτρινη επιδερμίδα. Στενόμακρος κόνδυλος. Ιδανική για ορεινές περιοχές. Υψηλή μετασυλλεκτική αντοχή. Κατάλληλη για βράσιμο, τηγάνι και ψήσιμο.
 • Πατατόσπορος Alegria 25 Kg

  Με σάρκα και επιδερμίδα κίτρινη. Πολύ παραγωγική. Ανθεκτική στην ξηρασία. Ιδανική για τηγάνι (συνεργασία με εργοστάσια παραγωγής τηγανιτής πατάτας του εξωτερικού. Πολύ ανθεκτική μετά την συγκομιδή. Ανθεκτική σε περονόσπορο.
 • Πατατόσπορος Kennebec 25 Kg

  Σάρκα λευκή και επιδερμίδα ανοιχτή κίτρινη. Ιδανική για αμμώδη εδάφη. Πολύ γευστική πατάτα που δεν μαυρίζει κατά το μαγείρεμα. Υψηλή ανθεκτικότητα στους ιούς.
 • Πατατόσπορος Spunta 25 Kg

  Μεσοπρώιμη ποικιλία 95-110 ημερών. Μέγεθος κονδύλων μεγάλο με σχήμα ωοειδές-επιμήκες με καλή ομοιομορφία. Χρώμα σάρκας ελαφρώς κίτρινο με επιδερμίδα κίτρινη.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ