Προϊόντα 1-5 από 20
Εμφάνιση
Προϊόντα ανά σελίδα
1234
 • Vebirat Block τρωκτικοκτόνο 200 g

  Vebirat Block τρωκτικοκτόνο 200 g

  Σε μορφή block με δραστική ουσία Brodifacoum. Πωλείται από όλα τα κατστήματα και προορίζεται για χρήση στο ευρύ κοινό (ερασιτέχνες χρήστες).
  • Μήνας χρήσης: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος
  • Συσκευασία: 200 g, Σακούλι
 • Vebirat Grain σιτάρι

  Vebirat Grain σιτάρι

  Σε μορφή σιταριού και δραστική ουσία Bromadiolone. Πρόκειται για ένα 2ης γενιάς τρωκτικοκτόνο με υψηλή αποτελεσματικότητα σε σημεία με υψηλής θερμοκρασία και ξηρασία.
  • Συσκευασία: 100 g, 1,5 Kg
 • Vebirat Pasta 150 g

  Vebirat Pasta 150 g

  Σε μορφή pasta, διαθέτει σαν προσελκυστικό φυσικό ηλιόσπορο και δραστική ουσία Brodifacoum. Πρόκειται για ένα νέας γενιάς ποντικοφάρμακο καθώς έγκειται στην νέα νομοθεσία του 2018.
  • Συσκευασία: 150 g
 • Vebirat Brodi Block 5 Kg τρωκτικοκτόνο

  Vebirat Brodi Block 5 Kg τρωκτικοκτόνο

  Σύγχρονο και εξαιρετικής ποιότητας δόλωμα (ενός γεύματος), που καταπολεμά αποτελεσματικά όλα τα είδη των ποντικών και των αρουραίων.
  • Συσκευασία: 5 Kg, Κουβάς
 • Vebirat Forte Block 5 Kg τρωκτικοκτόνο

Best Sellers

Draker RTU ετοιμόχρηστο εντομοκτόνο

Πρωτοποριακό εντομοκτόνο σε υγρή μορφή. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους· δραστικό έναντι πολλών εντόμων, όπως κουνούπια, κουνούπια τίγρης, μύγες, φλεβοτόμους, μυρμήγκια, κατσαρίδες, ψύλλους, ακάρεα, βρωμούσες κ.α. Για πολλά είδη εντόμων ’οσμο χωρίς να λερώνει Ικανοποιητική ποσότητα η οποία διασκορπίζεται με ακρίβεια (η φιάλη αδειάζει με 650 πατήματα της σκανδάλης) ’μεση και μακροχρόνια δράση - υπολειμματικότητα 14 ημερών Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους Κατάλληλο για ψεκασμό στα πράσινα μέρη των φυτών Τεχνολογία μικροκάψουλας (παράγεται με βάση το νερό) Με δύο δραστικές ουσίες και ένα συνεργιστικό (PBO) Έτοιμο για χρήση Εγκεκριμένο για ερασιτεχνική χρήση
Περισσότερα...

Eclat WP 50 g

Eντομοκτόνο σε βρέξιμη σκόνη για την καταπολέμηση της ανατολίτικης κατσαρίδας, το οποίο εφαρμόζεται με ψεκασμό κατόπιν διάλυσης σε νερό, σε σημεία όπως ρωγμές και εσοχές, πίσω και κάτω από έπιπλα και σε άλλα μικρά σημεία.
Περισσότερα...

Draker 10.2 CS εντομοκτόνο

Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους δραστικό έναντι πολλών εντόμων, όπως κουνούπια, κουνούπια τίγρης, μύγες, φλεβοτόμους, μυρμήγκια, κατσαρίδες, ψύλλους κ.α. Γενική δόση 10 ml / lt νερού. Για πολλά είδη εντόμων ’οσμο χωρίς να λερώνει ’μεση και μακροχρόνια δράση - υπολειμματικότητα 14 ημερών Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους Τεχνολογία μικροκάψουλας (παράγεται με βάση το νερό) Με δύο δραστικές ουσίες και ένα συνεργιστικό (PBO)
Περισσότερα...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ