Eclat WP 50 g

Κωδικός: 16971
Eντομοκτόνο σε βρέξιμη σκόνη για την καταπολέμηση της ανατολίτικης κατσαρίδας, το οποίο εφαρμόζεται με ψεκασμό κατόπιν διάλυσης σε νερό, σε σημεία όπως ρωγμές και εσοχές, πίσω και κάτω από έπιπλα και σε άλλα μικρά σημεία.
Συσκευασία Κωδικός tick
50 g, Σακούλι 16971

Περιγραφή προϊόντος


To Eclat είναι εντομοκτόνο σε μορφή βρέξιμης σκόνης, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της ανατολίτικης κατσαρίδας.

Πλεονεκτήματα

  • Αποτελεσματικό.
  • Με άμεση δράση.
  • Οικονομικό.

Στόχος


Επιστημονική ονομασία: Blatta orientalis
Κοινή ονομασία: Aνατολίτικη κατσαρίδα
Στάδιο ανάπτυξης: Ενήλικα



Πεδίο χρήσης


Χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους και συγκεκριμένα σε ρωγμές και εσοχές, πίσω και κάτω από έπιπλα και σε άλλα μικρά σημεία όπου συνήθως κρύβονται τα έντομα.
Το προϊόν εφαρμόζεται στους ακόλουθους χώρους: σπίτια, διαμερίσματα, κέντρα γειτονιάς, κινηματογράφοι, στρατώνες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ, καντίνες, νοσοκομεία, βιομηχανικές αποθήκες*.

*Εκτός εγκαταστάσεων, εξοπλισμών, οχημάτων, τοποθεσιών και εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται:
  • για τη μεταφορά, υποδοχή, συντήρηση και στέγαση κατοικίδιων ζώων ή για την προετοιμασία και μεταφορά τροφίμων.
  • για τη συγκομιδή, μεταφορά, αποθήκευση, βιομηχανική επεξεργασία και πώληση προϊόντων ζωικής και φυτικής προέλευσης.

Εφαρμογή


Μέθοδος εφαρμογής: Ψεκασμός. Το προϊόν εφαρμόζεται μέσω συσκευών όπως αντλίες ή ψεκαστήρες που λειτουργούν σε χαμηλές πιέσεις (1-5 bar).

Δόση εφαρμογής: 0,5 g σε 50 mL νερού για εφαρμογή σε σχισμές ή εσοχές επιφάνειας 1 m² ή όλο το περιεχόμενο του φακέλου (50g) σε 5 λίτρα νερού. Η αραίωση κατά τη χρήση θα εφαρμόζεται μέσω ψεκαστήρα χαμηλής πίεσης (επαγγελματίες: ψεκαστήρας χειρός ή ψεκαστήρας πλάτης).

Αριθμός εφαρμογών και χρόνος εφαρμογής: Μέγιστο 6 εφαρμογές/έτος. Η εφαρμογή μπορεί να επαναληφθεί μετά από 8 εβδομάδες.

Κατηγορία χρηστών: Επαγγελματίες χρήστες.

Οδηγίες χρήσης

  • Το προϊόν συνιστάται να χρησιμοποιείται μέσω συσκευών όπως αντλίες ή σπρέι, προσέχοντας την εφαρμογή του διαλύματος σε ρωγμές και εσοχές, κάτω ή πίσω από έπιπλα και γενικά σε άλλα μικρά σημεία όπου οι Ανατολίτικες Κατσαρίδες μπορούν να κρυφτούν ή να ξεκουραστούν.
  • Η θανάτωση των κατσαρίδων αναμένεται 4 ώρες μετά την έκθεση τους στις επιφάνειες που έχουν υποστεί εφαρμογή.
  • Το αραιωμένο εντομοκτόνο δεν πρέπει ποτέ να αποθηκεύεται: πρέπει να παρασκευάζεται νέο διάλυμα όταν χρειάζεται.
  • Το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται σε ρωγμές και εσοχές όπου μπορεί να ζουν έντομα, όπως κάτω από νεροχύτες, πίσω από έπιπλα ή εξοπλισμό, κάτω/πίσω από συσκευές, σε κρυφές γωνίες, σημεία εισόδου κατσαρίδων, σωληνώσεις και κατά μήκος σανίδων.
  • Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται σε μια ζώνη πλάτους 0,1 m στις επιφάνειες.
  • Αναδεύετε συνεχώς κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777 

Σύνθεση: Deltamethrin 2,538% β/β, βοηθητικές ουσίες 97,462 % β/β
Μορφή: Βρέξιμη σκόνη (WP).

Συνθήκες αποθήκευσης και διάρκειας ζωής του προϊόντος σε κανονικές συνθήκες αποθήκευσης: Το προϊόν θα πρέπει να αποθηκεύεται σε ερμητικά κλειστές συσκευασίες σε δροσερό, ξηρό, και καλά αεριζόμενο χώρο έως 30oC. Αποφύγετε τις υψηλές θερμοκρασίες και την απευθείας έκθεση στο ηλιακό φως. Προστατέψτε το από υγρασία.

Καταστήματα πώλησης: Οι συσκεασίες για επαγγελματική χρήση θα πωλούνται μόνο από καταστήματα εμπορίας γεωργικών φαρμάκων και μόνο σε συνεργεία απεντόμωσης - μυοκτονίας που έχουν την κατά νόμο προβλεπόμενη άδεια. Επιτρέπεται η πώλησή του σε αδειοδοτημένα συνεργεία απεντόμωσης - μυοκτονίας.

Αριθμός έγκρισης: ΤΠ18-0323

Δείτε εδώ την έγκριση του προϊόντος.
Δείτε εδώ την τροποποίηση της έγκρισης.
Βρείτε εδώ το δελτίο δεδομένων ασφαλείας του προϊόντος.

Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ