Οξυκλώρ 50 WP μυκητοκτόνο

Κωδικός: 18146
Μυκητοκτόνο - βακτηριοκτόνο. Επαφής με προστατευτική δράση. Αντιμετωπίζει ασθένειες όπως η κορυφοξήρα, φυτόφθορα, κηλίδωση, ανθράκωση κ.α.
  • Συσκευασία: 50 g, Κουτί
Συσκευασία Κωδικός tick
50 g, Κουτί 18121

Γενική Δόση

Διαλύουμε 5g/L και ψεκάζουμε το φύλλωμα.
Δεν συνδυάζεται με οργανοφωσφορικά σκευάσματα, θειάφι, captan, ziram, dodine και διθειοκαρβαμιδικά.

Στόχος

Καταπολεμά ασθένειες όπως: κορυφοξηρα, φυτοφθορα, κηλιδωση, ανθράκωση, βακτηριακό έλκος και σήψη, φουζικλαδιο, φαιά σήψη, εξωασκος, κορυνεο, κλαδοσποριωση, περονόσπορος, κυκλοκονιο, γλοιοσποριο, σεπτορίωση, κερκοσπορίωση.

Πεδίο εφαρμογής

Είναι ιδανικό για ασθένειες σε καλλιέργειες όπως: εσπεριδοειδή, ακρόδρυα, μηλοειδή, πυρηνόκαρπα, αμπέλι, ελιά, τομάτα, λαχανικά, πατάτα, τεύτλα και καλλωπιστικά.

Πλεονεκτήματα

  • Κατάλληλο και για καλλωπιστικά φυτά με απλή καταγραφή !
  • Απευθύνεται σε επαγγελματίες χρήστες.
  • Επιτρέπεται η χρήση του στη βιολογική γεωργία.
  • Σταματά την επέκταση προσβολών.
  • Πολλαπλά οφέλη λόγω ευρέως φάσματος δράση.

Δραστική ουσία

Αποτελείται από μεταλλικό χαλκό 50% β/β (σε μορφή οξυχλωριούχου χαλκού) σε μορφή βρέξιμης σκόνης (WP).

Τελευταία επέμβαση (ημέρες) πριν τη συγκομιδή

  • Εσπεριδοειδή: 21
  • Ακρόδρυα (Αμυγδαλιά, Καρυδιά, Φουντουκιά, Φιστικιά): 28
  • Μηλοειδή, Πυρηνόκαρπα: Καθορίζεται από το στάδιο ανάπτυξης της καλλιέργειας κατά την εφαρμογή
  • Αμπέλι (για επιτραπέζια και οινοποιήσιμα σταφύλια): 21
  • Ελιά: 21
  • Τομάτα (υπαίθρου/θερμοκηπίου): 7- 10
  • Λαχανικά (υπαίθρου/ θερμοκηπίου): 7
  • Πατάτα, Ζαχαρότευτλα: 21

Επισημάνσεις

  • Η προτεινόμενη δόση είναι καθαρά ενδεικτική. Συστήνεται η εφαρμογή του μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης της ετικέτας. Οποιαδήποτε άλλη χρήση είναι ευθύνη του αγοραστή.
  • Να αποφεύγεται η χρήση σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Οι εφαρμογές συστήνονται να γίνονται νωρίς το πρωί ή το απόγευμα.
  • Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.
  • Συσκευασία: 50 g, Κουτί

    Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

    ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ