Προϊόντα 1-0 από 0
Εμφάνιση
Προϊόντα ανά σελίδα
Δεν βρέθηκαν προϊόντα

Best Sellers

Draker RTU ετοιμόχρηστο εντομοκτόνο

Πρωτοποριακό εντομοκτόνο σε υγρή μορφή. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους· δραστικό έναντι πολλών εντόμων, όπως κουνούπια, κουνούπια τίγρης, μύγες, φλεβοτόμους, μυρμήγκια, κατσαρίδες, ψύλλους, ακάρεα, βρωμούσες κ.α. Για πολλά είδη εντόμων ’οσμο χωρίς να λερώνει Ικανοποιητική ποσότητα η οποία διασκορπίζεται με ακρίβεια (η φιάλη αδειάζει με 650 πατήματα της σκανδάλης) ’μεση και μακροχρόνια δράση - υπολειμματικότητα 14 ημερών Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους Κατάλληλο για ψεκασμό στα πράσινα μέρη των φυτών Τεχνολογία μικροκάψουλας (παράγεται με βάση το νερό) Με δύο δραστικές ουσίες και ένα συνεργιστικό (PBO) Έτοιμο για χρήση Εγκεκριμένο για ερασιτεχνική χρήση
Περισσότερα...

Eclat WP 50 g

Eντομοκτόνο σε βρέξιμη σκόνη για την καταπολέμηση της ανατολίτικης κατσαρίδας, το οποίο εφαρμόζεται με ψεκασμό κατόπιν διάλυσης σε νερό, σε σημεία όπως ρωγμές και εσοχές, πίσω και κάτω από έπιπλα και σε άλλα μικρά σημεία.
Περισσότερα...

Draker 10.2 CS εντομοκτόνο

Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους δραστικό έναντι πολλών εντόμων, όπως κουνούπια, κουνούπια τίγρης, μύγες, φλεβοτόμους, μυρμήγκια, κατσαρίδες, ψύλλους κ.α. Γενική δόση 10 ml / lt νερού. Για πολλά είδη εντόμων ’οσμο χωρίς να λερώνει ’μεση και μακροχρόνια δράση - υπολειμματικότητα 14 ημερών Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους Τεχνολογία μικροκάψουλας (παράγεται με βάση το νερό) Με δύο δραστικές ουσίες και ένα συνεργιστικό (PBO)
Περισσότερα...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ