Σκόρδο Germidour κόκκινο για φύτευση 5 Kg

Κωδικός: 14949
Γαλλική ποικιλία, έτοιμη για φύτευση.
  • Συσκευασία: 5 Kg, Δίχτυ
Συσκευασία Κωδικός
5 Kg, Δίχτυ 14949

Περιγραφή προϊόντος 

Ποικιλία λευκού σκόρδου Γαλλίας, με ωραία γεύση και άρωμα. Ποικιλία ιδιαίτερα παραγωγική. Φύτευση 110 κιλά/στρ.

Οδηγίες καλλιέργειας

Το σκόρδο φυτεύεται από το φθινόπωρο μέχρι και αρχές της άνοιξης. Οι σκελίδες μπαίνουν σε αποστάσεις 8-10 cm μεταξύ των γραμμών και 30-35 cm επί της γραμμης. Βασικό κριτήριο για τις αποστάσεις φύτευσης είναι ο τελικός προορισμός του προϊόντος. Το πότισμα ευνοεί την κανονική ανάπτυξη των βολβών. Αν η καλλιέργεια ''διψάσει'' θα σχηματιστούν μικροί βολβοί. Το φυτό ολοκληρώνει την ανάπτυξή του περίπου 6-8 μήνες μετά τη φύτευση και η συγκομιδή γίνεται περίπου από τον Μάιο ως τον Αύγουστο.

Συσκευασία: 5 Kg, Δίχτυ

Σχετικά Προϊόντα

Fytopan Βιολογικό για Λαχανικά και Πράσινα φυτά 300 ml

Περισσότερα...

Οργανικό λίπασμα για Φρούτα DCM 3,5 Kg

Περισσότερα...

Ρόκα πλατύφυλλη 5661

Περισσότερα...

Ραπάνι μακρύ λευκό 5501

Περισσότερα...

Κοκκάρι στρογγυλό Stuttgarter χοντρό 21/24 1 Kg

Περισσότερα...

Πατάτα για φύτευση Spunta "Η κλασική" 5 Kg

Περισσότερα...

Ραμπάρμπαρο Hosteiner 93758

Περισσότερα...

Φράουλα Roseo 92600

Περισσότερα...

Χώμα Vivimus για Οξύφιλα φυτά 40 L (conditioner)

Περισσότερα...

Ύφασμα προστασίας καρπών μεγάλο

Περισσότερα...

Draker RTU 400 ml εντομοκτόνο

Περισσότερα...

Οργανικό λίπασμα για Αρωματικά φυτά

Περισσότερα...

Οργανικό λίπασμα για Κηπευτικά DCM 3,5 Kg

Περισσότερα...

Κολοκύθα πράσινη μακριά 6241

Περισσότερα...

Ταραξάκο (αγριοράδικο) 0265

Περισσότερα...

Κοκκάρι Λευκό ψιλό 1 Kg

Περισσότερα...

Κοκκάρι Sturon μακρύ ψιλό 1 Kg

Περισσότερα...

Φράουλα Maxim 93700

Περισσότερα...

Φράουλα Fragaria polka 93002

Περισσότερα...

Υπόστρωμα για Ορχιδέες 2 L

Περισσότερα...

Υδροπότ Σύστημα ποτίσματος

Περισσότερα...

Vebirat Block τρωκτικοκτόνο 200 g

Περισσότερα...

Draker 10.2 CS εντομοκτόνο

Περισσότερα...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ