Λίγα λόγια για τον Πατατόσπορο

Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας πιστοποιημένο πατατόσπορο ο οποίος εισάγεται με ειδικά container ψυγεία τόσο το καλοκαίρι (από Κύπρο) όσο και τον χειμώνα (από Ολλανδία, Γαλλία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο) για αποφυγή φθοράς του σπόρου από ζέστη ή ψύχος.
Διασφαλίζουμε την ποιότητα του διατηρώντας τον σε ειδικούς ιδιόκτητους θαλάμους (ψυγεία) οι οποίοι διαθέτουν σύστημα εξαερισμού και εφύγρανσης του χώρου.

Διακρίνουμε 2 εποχές φύτευσης πατατόσπορου:

Χειμωνιάτικος ΠατατόσποροςΚαλοκαιρινός Πατατόσπορος
Παράγεται και πιστοποιείται σε Ολλανδία, Γαλλία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο. Σπέρνεται από τον Δεκέμβριο έως αργά την άνοιξη. Παράγεται και πιστοποιείται στην Κύπρο. Σπέρνεται από Αρχές Ιουλίου έως μέσα Σεπτέμβρη. 

Προϊόντα 1-2 από 2
Εμφάνιση
Προϊόντα ανά σελίδα
1
  • Πατατόσπορος Agila 25 Kg

    Πατατόσπορος Agila 25 Kg

    Ποικιλία ελαφρώς πρώιμη, για όλα τα εδάφη, η οποία αντέχει σε συνθήκες υψηλής υγρασίας. Με σάρκα ελαφρώς κίτρινη και επιδερμίδα κίτρινη παρουσιάζει ανθεκτικότητα σε ασθένειες.
    • Ποικιλία: Agila
    • Μήνας Σποράς: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Δεκέμβριος
  • Πατατόσπορος Spunta 25 Kg

    Πατατόσπορος Spunta 25 Kg

    Μεσοπρώιμη ποικιλία 95-110 ημερών. Μέγεθος κονδύλων μεγάλο με σχήμα ωοειδές-επιμήκες με καλή ομοιομορφία. Χρώμα σάρκας ελαφρώς κίτρινο με επιδερμίδα κίτρινη.
    • Ποικιλία: Spunta
    • Μέγεθος: 28/35, 35/55
    • Κλάση: "E", "A"
    • Καρτελάκι: Άσπρο, Μπλέ
    • Μήνας Σποράς: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος

Best Sellers

Πατατόσπορος Agila 25 Kg

Ποικιλία ελαφρώς πρώιμη, για όλα τα εδάφη, η οποία αντέχει σε συνθήκες υψηλής υγρασίας. Με σάρκα ελαφρώς κίτρινη και επιδερμίδα κίτρινη παρουσιάζει ανθεκτικότητα σε ασθένειες.
Περισσότερα...

Πατατόσπορος Spunta 25 Kg

Μεσοπρώιμη ποικιλία 95-110 ημερών. Μέγεθος κονδύλων μεγάλο με σχήμα ωοειδές-επιμήκες με καλή ομοιομορφία. Χρώμα σάρκας ελαφρώς κίτρινο με επιδερμίδα κίτρινη.
Περισσότερα...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ