Κωδικός: 13354
Μπαρμπούνι νάνο με άσπρο καρπό & λοβό πράσινο σκούρο μακρύ & πλατύ.
  • Συσκευασία: 5 Kg, Σακί
  • Εποχή σποράς: Άνοιξη, Καλοκαίρι
  • Ονομασία είδους: Φασόλι
Συσκευασία Κωδικός
5 Kg, Σακί 13354

Eιδικές πληροφορίες

Λατινική ονομασία: Fhaseolus vulgaris
  • Ποικιλία : Marconi
  • Χρώμα λοβού: ανοιχτό πράσινο
  • Χρώμα καρπού: άσπρο
  • Σχήμα λοβού: πεπλατυσμένο
  • Ωριμότητα: 60 ημερών
  • Τύπος: καθιστό, λοβός χωρίς ίνες

Γενικές πληροφορίες καλλιέργειας

  • Σπόροι ανά γραμμάριο: 1-5
  • Διάρκεια βλαστικότητας σπόρων (έτη): 2-3
  • Βάθος φύτευσης (cm): 2-5
  • Απόσταση φύτευσης μεταξύ των γραμμών (cm) : 50-60
  • Απόσταση φύτευσης επί της γραμμής (cm): 5
  • Βλάστηση σπόρου σε ημέρες: 7-9
  • Ενδεικτική θερμοκρασία ανάπτυξης: 15-25 o C
  • Ποσότητα φύτευσης ανά τετραγωνικό (g): 7-30
  • Ενδεικτική απόδοση ανά τετραγωνικό (kg): 3-20
[[html_include:sporoi_poiotiko_fakelo.txt]]
Συσκευασία: 5 Kg, Σακί
Εποχή σποράς: Άνοιξη, Καλοκαίρι
Ονομασία είδους: Φασόλι

Σχετικά Προϊόντα

Οργανικό λίπασμα Αζώτου DCM 20 Kg

Περισσότερα...

Eco-mix 2 DCM 25 Kg

Περισσότερα...

Ραδίκι Ιταλικό R1751C

Περισσότερα...

Άνιθος R0015C

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 1 Kg

Περισσότερα...

Κοκκάρι Sturon μακρύ ψιλό 1 Kg

Περισσότερα...

Φρέζια διπλή (μέγ.6+) 196830

Περισσότερα...

Σπάραξις μίγμα 14201037

Περισσότερα...

Mirmex κοκκώδες δόλωμα

Περισσότερα...

Duracid εντομοκτόνο σκόνη

Περισσότερα...

Eco-mix 1 DCM 25 Kg

Περισσότερα...

COPRON DCM 25 Kg

Περισσότερα...

Ραδίκι ήμερο γίγας R1731C

Περισσότερα...

Σπανάκι πλατύφυλλο R5911E

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 2,5 Kg

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 5 Kg

Περισσότερα...

Νεραγκούλα S58

Περισσότερα...

Κρόκος S154

Περισσότερα...

Vivikali DCM 25 Kg

Περισσότερα...

Ρόκα πλατύφυλλη R5661C

Περισσότερα...

Κοκκάρι μακρύ ψιλό 1 Kg Ελληνικό

Περισσότερα...

Αμαρυλλίδα Aphrodite 14201020

Περισσότερα...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ