Ιπομέα δίχρωμη C214

Κωδικός: 12566
Μονοετές. Ιδανικό για μπορντούρα. Κατάλληλο για ημισκιά. Διατίθεται σε φάκελο τoυ 1 g.
  • Συσκευασία: Φάκελος
  • Εποχή σποράς: Άνοιξη
  • Διάρκεια καλλιέργειας: Μονοετές
  • Λοιπά χαρακτηριστικά: Μπορντούρα
  • Ύψος: 20, 25
Συσκευασία Κωδικός
Φάκελος 12566

Γενικές πληροφορίες καλλιέργειας

  • Σπόροι ανά γραμμάριο :  35
  • Απόσταση φύτευσης μεταξύ των γραμμών (cm): 100
  • Απόσταση φύτευσης επί της γραμμής (cm): 10
  • Μέγιστο ύψος ανάπτυξης (cm): 300
  • Ποσότητα φύτευσης ανά τετραγωνικό (g): 1
[[html_include:sporoi_poiotiko_fakelo.txt]]
Συσκευασία: Φάκελος
Εποχή σποράς: Άνοιξη
Διάρκεια καλλιέργειας: Μονοετές
Λοιπά χαρακτηριστικά: Μπορντούρα
Ύψος: 20, 25
Μήνας σποράς: Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος
Μήνας Ανθοφορίας: Ιούνιος, Ιούλιος

Σχετικά Προϊόντα

Οργανικό λίπασμα για Τριανταφυλλίες και Άνθη DCM 1,5 Kg

Περισσότερα...

Οργανικό λίπασμα για Συντήρηση Γκαζόν DCM 1,5 Kg

Περισσότερα...

Σκυλάκι ψηλό μίγμα B034

Περισσότερα...

Σινεράρια υβρίδιο μίγμα C164

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 1 Kg

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 2,5 Kg

Περισσότερα...

Τουλίπα Carnaval de nice 786358

Περισσότερα...

Τουλίπα Lily Μίγμα 267406

Περισσότερα...

Υπόστρωμα για Ορχιδέες 2 L

Περισσότερα...

Ύφασμα προστασίας καρπών μικρό

Περισσότερα...

Draker 10.2 CS εντομοκτόνο

Περισσότερα...

Draker RTU 400 ml εντομοκτόνο

Περισσότερα...

Κρυσταλλικό λίπασμα για Πράσινα φυτά και Ανάπτυξη "30-10-10"

Περισσότερα...

Κοκκώδες 20-5-10 για γκαζόν-θάμνους-κωνοφόρα 2 kg

Περισσότερα...

Γαρύφαλλο κοινό διπλό κόκκινο G074

Περισσότερα...

Άλυσσος μωβ νάνος A054

Περισσότερα...

Κοκκάρι Sturon μακρύ ψιλό 1 Kg

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 5 Kg

Περισσότερα...

Τουλίπα Rai 12520

Περισσότερα...

Τουλίπα Shirley 252006

Περισσότερα...

Χώμα Vivimus για Οξύφιλα φυτά 40 L (conditioner)

Περισσότερα...

Mirmex κοκκώδες δόλωμα

Περισσότερα...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ