Γκαζόν γηπέδου ειδικό για πάτημα (Calpestabille)

Κωδικός: 12458
Μίγμα κατάλληλο για πάτημα και συχνή καταπόνηση. Συμπαγής χλοοτάπητας και με θυσανωτή ανάπτυξη.
  • Εποχή σποράς: Άνοιξη, Φθινόπωρο
  • Είδος σπόρου: Γκαζόν
  • Μήνας σποράς: Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος
Συσκευασία Κωδικός
500 g, Σακούλι 13140
1 Kg, Κουτί 13113
25 Kg, Σακί 13132

Eιδικές πληροφορίες

Σύνθεση: Loietto perenne 30%, Festuca rubra 5%, Poa pratensis 15%
Το μίγμα αυτών των ποικιλιών είναι κατάλληλο για πάσης φύσεως χλοοτάπητες πάρκων, κήπων κλπ. καθώς και για τη συγκράτηση πρανών δρόμων λόγω της ταχύτητας εγκαταστάσεως του.

Εποχή σποράς: Άνοιξη, Φθινόπωρο
Είδος σπόρου: Γκαζόν
Μήνας σποράς: Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος

Σχετικά Προϊόντα

XL 60 Κρυσταλλικό λίπασμα

Περισσότερα...

Green Grass 16-4-8 λίπασμα για γκαζόν 1,5 kg

Περισσότερα...

Γκαζόν Festuca Arudinacea (κλασσικό)

Περισσότερα...

Γκαζόν για ορεινές περιοχές (Ville)

Περισσότερα...

Κοκκάρι στρογγυλό Stuttgarter ψιλό 14/21 1 Kg

Περισσότερα...

Κοκκάρι στρογγυλό Stuttgarter χοντρό 21/24 500 g

Περισσότερα...

Ντάλια Philadelphia 234705

Περισσότερα...

Γλαδιόλα Tradehorn 753978

Περισσότερα...

Υπόστρωμα για Ορχιδέες 2 L

Περισσότερα...

Χώμα Vivimus για Οξύφιλα φυτά 40 L (conditioner)

Περισσότερα...

Draker RTU 400 ml εντομοκτόνο

Περισσότερα...

Draker 10.2 CS εντομοκτόνο

Περισσότερα...

Κρυσταλλικό λίπασμα για Πράσινα φυτά και Ανάπτυξη "30-10-10"

Περισσότερα...

Κρυσταλλικό λίπασμα Ανθοφορίας και Καρποφορίας "5-10-42"

Περισσότερα...

Γκαζόν Σκιάς (Ombreggiato)

Περισσότερα...

Γκαζόν για παραθαλάσσιες περιοχές (Sahara)

Περισσότερα...

Κοκκάρι Λευκό ψιλό 1 Kg

Περισσότερα...

Κοκκάρι Λευκό ψιλό 500 g

Περισσότερα...

Ντάλια Christine 613623

Περισσότερα...

Σαντερσόνια Aurantiaca 518492

Περισσότερα...

Vebirat Block τρωκτικοκτόνο 200 g

Περισσότερα...

CY 10 εντομοκτόνο (EC)

Περισσότερα...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ