Σκόρδο Messidrome λευκό για φύτευση 160 g

Κωδικός: 14935
Γαλλική ποικιλία, έτοιμη για φύτευση.
  • Συσκευασία: Δίχτυ
Συσκευασία Κωδικός
Δίχτυ 14935

Περιγραφή προϊόντος 

Ποικιλία λευκού σκόρδου Γαλλίας, με ωραία γεύση και άρωμα. Ποικιλία ιδιαίτερα παραγωγική. Φύτευση 110 κιλά/στρ.

Οδηγίες καλλιέργειας

Το σκόρδο φυτεύεται από το φθινόπωρο μέχρι και αρχές της άνοιξης. Οι σκελίδες μπαίνουν σε αποστάσεις 8-10 cm μεταξύ των γραμμών και 30-35 cm επί της γραμμης. Βασικό κριτήριο για τις αποστάσεις φύτευσης είναι ο τελικός προορισμός του προϊόντος. Το πότισμα ευνοεί την κανονική ανάπτυξη των βολβών. Αν η καλλιέργεια ''διψάσει'' θα σχηματιστούν μικροί βολβοί. Το φυτό ολοκληρώνει την ανάπτυξή του περίπου 6-8 μήνες μετά τη φύτευση και η συγκομιδή γίνεται περίπου από τον Μάιο ως τον Αύγουστο.

Συσκευασία: Δίχτυ

Σχετικά Προϊόντα

Οργανικό λίπασμα για Κηπευτικά DCM 3,5 Kg

Περισσότερα...

Ακτιβοζίνη για Πλούσιες ρίζες και Μεταφυτεύσεις 400 g

Περισσότερα...

Αγγούρι κοντό alpha raccolto 1626

Περισσότερα...

Μελιτζάνα φλάσκα μαύρη 3571

Περισσότερα...

Κοκκάρι μακρύ ψιλό 500 g Ελληνικό

Περισσότερα...

Κοκκάρι Κόκκινο ψιλό 1 Kg

Περισσότερα...

Ραμπάρμπαρο Rabarber 93500

Περισσότερα...

Φράουλα White dream 93708

Περισσότερα...

Χώμα Vivimus για Οξύφιλα φυτά 40 L (conditioner)

Περισσότερα...

Ύφασμα προστασίας καρπών μεγάλο

Περισσότερα...

Draker RTU 400 ml εντομοκτόνο

Περισσότερα...

Mirmex κοκκώδες δόλωμα

Περισσότερα...

Οργανικό λίπασμα για Εσπεριδοειδή

Περισσότερα...

Ακτιβοζίνη για Πράσινα φυτά και Ανάπτυξη

Περισσότερα...

Μελισσόχορτο 0185

Περισσότερα...

Μαρούλι σαλάτα Long live 30 ημερών 3461

Περισσότερα...

Κοκκάρι Λευκό ψιλό 1 Kg

Περισσότερα...

Κοκκάρι Λευκό ψιλό 500 g

Περισσότερα...

Φράουλα Framberry 93004

Περισσότερα...

Φράουλα Roseo 92600

Περισσότερα...

Ύφασμα προστασίας καρπών μικρό

Περισσότερα...

Υπόστρωμα για Ορχιδέες 2 L

Περισσότερα...

CY 10 εντομοκτόνο (EC)

Περισσότερα...

Draker 10.2 CS εντομοκτόνο

Περισσότερα...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ