Σκόρδο Germidour κόκκινο για φύτευση 160 g

Κωδικός: 14950
Γαλλική ποικιλία, έτοιμη για φύτευση.
  • Συσκευασία: Δίχτυ
Συσκευασία Κωδικός
Δίχτυ 14950

Περιγραφή προϊόντος 

Ποικιλία λευκού σκόρδου Γαλλίας, με ωραία γεύση και άρωμα. Ποικιλία ιδιαίτερα παραγωγική. Φύτευση 110 κιλά/στρ.

Οδηγίες καλλιέργειας

Το σκόρδο φυτεύεται από το φθινόπωρο μέχρι και αρχές της άνοιξης. Οι σκελίδες μπαίνουν σε αποστάσεις 8-10 cm μεταξύ των γραμμών και 30-35 cm επί της γραμμης. Βασικό κριτήριο για τις αποστάσεις φύτευσης είναι ο τελικός προορισμός του προϊόντος. Το πότισμα ευνοεί την κανονική ανάπτυξη των βολβών. Αν η καλλιέργεια ''διψάσει'' θα σχηματιστούν μικροί βολβοί. Το φυτό ολοκληρώνει την ανάπτυξή του περίπου 6-8 μήνες μετά τη φύτευση και η συγκομιδή γίνεται περίπου από τον Μάιο ως τον Αύγουστο.

Συσκευασία: Δίχτυ

Σχετικά Προϊόντα

Βιολογική Ακτιβοζίνη για Ανθοφόρα και Καρποφόρα φυτά 400 g

Περισσότερα...

Βιολογική Ακτιβοζίνη για Πράσινα φυτά και Ανάπτυξη 2 Kg

Περισσότερα...

Σέσκουλο λεπτόφυλλο raccolto 0366

Περισσότερα...

Πιπεριά κόκκινη μακριά γλυκιά raccolto 4286

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 1 Kg

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 5 Kg

Περισσότερα...

Μύρτιλλο 863

Περισσότερα...

Νάρκισσος Corona Μίγμα 802058

Περισσότερα...

Ύφασμα προστασίας καρπών μικρό

Περισσότερα...

Χώμα Vivimus για Οξύφιλα φυτά 40 L (conditioner)

Περισσότερα...

Vebirat Block τρωκτικοκτόνο 200 g

Περισσότερα...

Βιολογική Ακτιβοζίνη για Κηπευτικά 400 g

Περισσότερα...

Βιολογική Ακτιβοζίνη για Κηπευτικά 2 Kg

Περισσότερα...

Κάπαρη 0345

Περισσότερα...

Μαρούλι σαλάτα Long live 30 ημερών 3461

Περισσότερα...

Κοκκάρι μακρύ ψιλό 1 Kg Ελληνικό

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 2,5 Kg

Περισσότερα...

Τουλίπα Lilac wonder 230448

Περισσότερα...

Τουλίπα Toronto double 5412

Περισσότερα...

Υπόστρωμα για Ορχιδέες 2 L

Περισσότερα...

Mirmex κοκκώδες δόλωμα

Περισσότερα...

Draker 10.2 CS εντομοκτόνο

Περισσότερα...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ