Σκόρδο Germidour κόκκινο για φύτευση 5 Kg

Κωδικός: 14949
Γαλλική ποικιλία, έτοιμη για φύτευση.
  • Συσκευασία: 5 Kg, Δίχτυ
Συσκευασία Κωδικός
5 Kg, Δίχτυ 14949

Περιγραφή προϊόντος 

Ποικιλία λευκού σκόρδου Γαλλίας, με ωραία γεύση και άρωμα. Ποικιλία ιδιαίτερα παραγωγική. Φύτευση 110 κιλά/στρ.

Οδηγίες καλλιέργειας

Το σκόρδο φυτεύεται από το φθινόπωρο μέχρι και αρχές της άνοιξης. Οι σκελίδες μπαίνουν σε αποστάσεις 8-10 cm μεταξύ των γραμμών και 30-35 cm επί της γραμμης. Βασικό κριτήριο για τις αποστάσεις φύτευσης είναι ο τελικός προορισμός του προϊόντος. Το πότισμα ευνοεί την κανονική ανάπτυξη των βολβών. Αν η καλλιέργεια ''διψάσει'' θα σχηματιστούν μικροί βολβοί. Το φυτό ολοκληρώνει την ανάπτυξή του περίπου 6-8 μήνες μετά τη φύτευση και η συγκομιδή γίνεται περίπου από τον Μάιο ως τον Αύγουστο.

Συσκευασία: 5 Kg, Δίχτυ

Σχετικά Προϊόντα

Οργανικό λίπασμα για Κηπευτικά 2 Kg

Περισσότερα...

Βιολογική Ακτιβοζίνη για Πράσινα φυτά και Ανάπτυξη 2 Kg

Περισσότερα...

Ρέβα δίχρωμη 5261

Περισσότερα...

Μαρούλι Trocadero raccolto 3026

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 1 Kg

Περισσότερα...

Κοκκάρι Sturon μακρύ ψιλό 1 Kg

Περισσότερα...

Μύρτιλλο 863

Περισσότερα...

Τουλίπα Akebono 13605

Περισσότερα...

Υπόστρωμα για Ορχιδέες 2 L

Περισσότερα...

Χώμα Vivimus για Οξύφιλα φυτά 40 L (conditioner)

Περισσότερα...

Draker 10.2 CS εντομοκτόνο

Περισσότερα...

CY 10 εντομοκτόνο (EC)

Περισσότερα...

Οργανικό λίπασμα για Φρούτα DCM 3,5 Kg

Περισσότερα...

Οργανικό λίπασμα Αζώτου DCM 1,5 Kg

Περισσότερα...

Σπανάκι America 5931

Περισσότερα...

Λάπατο 0375

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 2,5 Kg

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 5 Kg

Περισσότερα...

Τουλίπα Little princess 20500

Περισσότερα...

Τουλίπα Shirley 252006

Περισσότερα...

Ύφασμα προστασίας καρπών μικρό

Περισσότερα...

Mirmex κοκκώδες δόλωμα

Περισσότερα...

Draker RTU 400 ml εντομοκτόνο

Περισσότερα...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ