Σκόρδο Messidrome λευκό για φύτευση 1 Kg

Κωδικός: 14934
Γαλλική ποικιλία, έτοιμη για φύτευση.
  • Συσκευασία: 1 Kg, Δίχτυ
Συσκευασία Κωδικός
1 Kg, Δίχτυ 14934

Περιγραφή προϊόντος 

Ποικιλία λευκού σκόρδου Γαλλίας, με ωραία γεύση και άρωμα. Ποικιλία ιδιαίτερα παραγωγική. Φύτευση 110 κιλά/στρ.

Οδηγίες καλλιέργειας

Το σκόρδο φυτεύεται από το φθινόπωρο μέχρι και αρχές της άνοιξης. Οι σκελίδες μπαίνουν σε αποστάσεις 8-10 cm μεταξύ των γραμμών και 30-35 cm επί της γραμμης. Βασικό κριτήριο για τις αποστάσεις φύτευσης είναι ο τελικός προορισμός του προϊόντος. Το πότισμα ευνοεί την κανονική ανάπτυξη των βολβών. Αν η καλλιέργεια ''διψάσει'' θα σχηματιστούν μικροί βολβοί. Το φυτό ολοκληρώνει την ανάπτυξή του περίπου 6-8 μήνες μετά τη φύτευση και η συγκομιδή γίνεται περίπου από τον Μάιο ως τον Αύγουστο.

Συσκευασία: 1 Kg, Δίχτυ

Σχετικά Προϊόντα

Βιολογική Ακτιβοζίνη για Ανθοφόρα και Καρποφόρα φυτά 2 Kg

Περισσότερα...

Οργανικό λίπασμα για Φρούτα DCM 3,5 Kg

Περισσότερα...

Μαρούλι κατσαρό κόκκινο 3381

Περισσότερα...

Μαρούλι Trocadero raccolto 3026

Περισσότερα...

Κοκκάρι μακρύ ψιλό 1 Kg Ελληνικό

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 5 Kg

Περισσότερα...

Μύρτιλλο 863

Περισσότερα...

Τουλίπα Sonnet 11403

Περισσότερα...

Χώμα Vivimus για Οξύφιλα φυτά 40 L (conditioner)

Περισσότερα...

Υπόστρωμα για Ορχιδέες 2 L

Περισσότερα...

Duracid εντομοκτόνο σκόνη

Περισσότερα...

Mirmex κοκκώδες δόλωμα

Περισσότερα...

Βιολογική Ακτιβοζίνη για Ανθοφόρα και Καρποφόρα φυτά 400 g

Περισσότερα...

Οργανικό λίπασμα για Λαχανικά DCM 3,5 Kg

Περισσότερα...

Μαρούλι σαλάτα Long Live raccolto 3466

Περισσότερα...

Μαρούλι κατσαρό κόκκινο raccolto 3386

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 2,5 Kg

Περισσότερα...

Κοκκάρι Sturon μακρύ ψιλό 1 Kg

Περισσότερα...

φρέζια μονή μίγμα 3585

Περισσότερα...

Τουλίπα Peacock mix 270208

Περισσότερα...

Ύφασμα προστασίας καρπών μικρό

Περισσότερα...

Vebirat Block τρωκτικοκτόνο 200 g

Περισσότερα...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ