Κωδικός: 13359
Τσαουλί νάνο με λοβό πράσινο, μέτριου μήκους που περιέχει 5-6 καρπούς.
  • Συσκευασία: 5 Kg, Σακί
  • Εποχή σποράς: Άνοιξη, Καλοκαίρι
  • Ονομασία είδους: Φασόλι
Συσκευασία Κωδικός
5 Kg, Σακί 13359

Eιδικές πληροφορίες

Λατινική ονομασία: Fhaseolus vulgaris
  • Ποικιλία : Perfection 
  • Χρώμα λοβού: πράσινο
  • Χρώμα καρπού: άσπρο
  • Σχήμα λοβού: στρογγυλό
  • Ωριμότητα: 56 ημερών
  • Τύπος: καθιστό, λοβός χωρίς ίνες

Γενικές πληροφορίες καλλιέργειας

  • Σπόροι ανά γραμμάριο: 1-5
  • Διάρκεια βλαστικότητας σπόρων (έτη): 2-3
  • Βάθος φύτευσης (cm): 2-5
  • Απόσταση φύτευσης μεταξύ των γραμμών (cm) : 50-60
  • Απόσταση φύτευσης επί της γραμμής (cm): 5
  • Βλάστηση σπόρου σε ημέρες: 7-9
  • Ενδεικτική θερμοκρασία ανάπτυξης: 15-25 o C
  • Ποσότητα φύτευσης ανά τετραγωνικό (g): 7-30
  • Ενδεικτική απόδοση ανά τετραγωνικό (kg): 3-20
[[html_include:sporoi_poiotiko_fakelo.txt]]
Συσκευασία: 5 Kg, Σακί
Εποχή σποράς: Άνοιξη, Καλοκαίρι
Ονομασία είδους: Φασόλι

Σχετικά Προϊόντα

Eco-mix 4 DCM 25 Kg

Περισσότερα...

Hippo-Fert Κοπριά αλόγου DCM 22 Kg

Περισσότερα...

Ραδίκι Ιταλικό R1751C

Περισσότερα...

Μαρούλι Λόλα R3391C

Περισσότερα...

Κοκκάρι μακρύ ψιλό 1 Kg Ελληνικό

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 1 Kg

Περισσότερα...

Νάρκισσος βοτανικός κοντός S151

Περισσότερα...

Αμαρυλλίδα Lady Jane 14201021

Περισσότερα...

Duracid εντομοκτόνο σκόνη

Περισσότερα...

Mirmex κοκκώδες δόλωμα

Περισσότερα...

DCM Prolico 1 N-K 6-3

Περισσότερα...

Antagon DCM 25 Kg

Περισσότερα...

Ρόκα πλατύφυλλη R5661C

Περισσότερα...

Μαρούλι σαλάτα R3041C

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 5 Kg

Περισσότερα...

Κοκκάρι Sturon μακρύ ψιλό 1 Kg

Περισσότερα...

Ίριδες μίγμα 14201029

Περισσότερα...

Τουλίπα Antlantis R248

Περισσότερα...

Eco-fos DCM 25 Kg

Περισσότερα...

Σπανάκι πλατύφυλλο R5911E

Περισσότερα...

Πατάτα για θερινή φύτευση Spunta "Η Κλασσική" 2,5 Kg

Περισσότερα...

Ζουμπούλι λευκο (μέγ.18/19) 14201002

Περισσότερα...

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ